Fritz Birtok

A Fritz Birtok nem csupán egy hely, hanem a Fritz család múltja, jelene és jövője. Harminc hektárnyi szőlőterület, ahol nagyrészt a borvidékhez szorosan kötődő helyi fajták teremnek. Egy pince, ahol a legnagyobb odafigyeléssel készült borok hosszú évekig tölgyfahordóban pihennek. Egy föld alatti borszentély, ahol felejthetetlen élmény a borkóstolás. Egy étterem, ahol valódiak az ízek, és igazán jól esnek a klasszikus magyar- és sváb ételek. Egy panzió, ahol minden egyes szoba egyedi és szerethető. Egy hely, ahová szeretünk megérkezni és mindig öröm visszatérni.

Szeretettel várjuk a Fritz Birtokon, mely a borkóstolóktól, a családi és céges rendezvényeken át a lakodalmakig változatos eseményeknek nyújt helyszínt. Különleges hangulatú éttermünkben és rendezvény­termeinkben nyáron 480 főt, télen 280 főt tudunk vendégül látni.

Panziónkat harminc hektárnyi szőlőterület öleli körül, így garantált a nyugalom és a zavartalan pihenés. Mind a kilenc szobánkat hagyományőrző stílusban rendeztük be, melyekben a kézzel festett bútorok hozzák testközelbe a hamisítatlan, vidéki élményt. Kényelmes, klimatizált, interneteléréssel rendelkező szobáinkban 27 főt tudunk elszállásolni.

A szekszárdi Aranydomb dűlőről szüretelt szőlőből nagyrészt vörösborokat készítünk. Érdemes megkóstolni kékfrankosunkat és kadarkánkat, de készítünk bordeaux-i fajtákat is – a cabernet sauvignon, cabernet franc és merlot számos borversenyen bizonyított már. Házasításaink, mint például a Bikavér, Primus Cuvée, Két Dudás, Bor-Duo és a Medicina Cuvée vendégeink kedvence. Ami fehérborainkat illeti, a Kadarka Fehér és a Szekszárdi Zöld Szagos igazi különlegességek.

weboldal: https://fritzbirtok.hu/