Brill Pálinkaház

Nyitva tartás:

Főzde: hétfő-péntek: 8-16h

Pálinkakóstoló: előzetes bejelentkezés alapján.

A Brill Pálinkaház egy kis családi vállalkozás, de minőségben, tudásban a hazai mezőny élvonalába tartozik és immáron több, mint 20 éve elégíti ki a hazai csúcs-gasztronómia igényeit.

Mottónk: a pálinka – élmény – melynek megfelelően minden csepp pálinkában igyekszünk a természet csodáit feltárni vendégeink előtt.

Pálinka-manufaktúránk Tolna megyében, nyugodt környezetben, mindössze 10 percnyire Szekszárdtól, Harc községben található. Kis széria – magas minőség: fajtaszelektált gyümölcs-, szőlő- illetve törkölypálinkáink elsősorban a csúcs-gasztronómia, illetve a gasztronómiai élmények iránt fogékony fogyasztók számára készülnek. Mint borvidéken tevékenykedő főzde, fontosnak tartjuk a szőlő- illetve törkölypálinkák, azon belül is a szőlőfajták szerint szelektált pálinkák értékeinek bemutatását. A pálinkák mellett különleges zöldségpárlatokat is kínálunk a több, mint hatvantagú szortimentben (spárga és medvehagyma, sárgarépa, cékla, zeller, paradicsom, sütőtök, paprika), amelyek eredetileg séfek számára – konyhai felhasználásra – készültek, de a vendégek unszolására előbb- utóbb itallapra is felkerültek. A pálinka-gasztronómia lehetőségeinek folyamatos kutatása mellett igyekszünk minél szélesebb körben terjeszteni is az ebben rejlő élményeket. Hisszük, hogy ezáltal többet is tudunk nyújtani egy pohár pálinkánál, rangjának megfelelő környezetben bemutatva.

Kóstolj bele a Brill Pálinkák világába és ismerd meg a minőséget, ami egyedülálló módon négy „Magyarország legjobb pálinkája” és két „Magyarország legeredményesebb pálinkafőzdéje” címet érdemelt. Főzdénk a 2000-es év óta a Szekszárdi Borút Egyesület minősített, látogatható állomása, valamint a Szekszárdi Borvidék Kft. alapító tagja.

Látogatóink előzetes bejelentkezés után átfogó üzemlátogatáson (főzde és a pálinkaérlelő pince), pálinkakóstolón vehetnek részt, melynek része egy pálinka történeti és gasztronómiai előadás is. Mintaboltunkban vásárlásra is lehetőség van.

Jöjj el és kóstold meg legkülönlegesebb pálinkáinkat és párlatainkat, pont ott, ahol azok megszületnek.

Honlap: www.brillpalinkahaz.hu

Webshop: https://brillpalinkahaz.hu/collections