Slow Market Pünkösd a Szekszárdi Piactéren

Pünkösd vasárnap ingyenes Slow Market Termelői Piac és Slow Food ízórák lesznek a szekszárdi piacon. A nemzetközi Slow Mozgalom hazai képviselőjének, a Slow Living Hungary szervezetének Pannon régiója mutatkozik be Szekszárdon. Ezek a piros csigával jelölt termelők, borászok, éttermek, művészek élő közösségként őrzik modern módon a hagyományokat miközben védik egyetlen otthonunkat, a Földet!

Izgalmas emberekkel, csodás ízekkel, értékekkel és egy fantasztikus Slow Living közösséggel találkozhattok pünkösd vasárnap 9.30-15.00 h között a szekszárdi piacon.

Eljött a fenntartható, környezettudatos, menő gyerekek ideje! A magyar Slow mozgalom országszerte elindította a slow food és slow wine ízórákat.

A Slow Living Hungary mozgalom trendi, játékos, cool módon tanítja meg Magyarország és a világ helyi, természetes és tisztességes ízeit a gyerekeknek.
Mert ők a jövő fogyasztói és jól döntenek, ha hozzájutnak a helyes információhoz és megtanulják élvezni az ízeket és a hozzájuk kapcsolható kulturális értékeket.

Szekeres Diána a Slow mozgalom elnöke, slow food termelőkkel, séfekkel, pékekkel, méhészekkel közösen kalauzolja el országszerte a gyerekeket az ízek és a környezttudatosság birodalmában.

Lassulj velünk, Magyarország! Let’s go Slow! Találkozzunk Pünkösd vasárnap a Slow Market termelői piacon.

Brill Pálinkaház

Heimann Családi Birtok

Németh János Pincészet

Sebestyén Pince Szekszárd

Slow Food ízórák: 10.30-11.30 | 12.00-13.00 h között lesznek. Gyertek lassuljatok velünk!