A Törley Pezsgőmanufaktúra exkluzív pezsgőkóstolója

A Szekszárdi Szüreti Napok alatt egy érdekes, kóstolóval egybekötött előadást is meghallgathatnak az érdeklődők.

Időpont: 2018. szeptember 15. szombat 17.00 óra
Helyszín: Garay ÉlményPince – Kadarka terem

Pezsgő máglyák, rázóállványok és sok százezer palack, ezek jellemzik a Törley több mint 130 évnyi múltra visszatekintő pezsgőmanufaktúráját.

Törley József első pezsgőpincészetét 1880-ban a champagnei Reimsben hozta létre. Két évvel később, 1882-ben Törley József felismerve az etyeki szőlők pezsgőalapborként történő felhasználásának kiválóságát, a budafoki pincék adottságát és létre hozta Gyula bátyja anyagi támogatásával a Törley és Tsa. „pezsgőborgyárat”. A történelem viharai ellenére a pincék mélyén a mai napig legismertebb pezsgőkészítő műhelyben, a pezsgők mindmáig palackokban érlelődnek.

Törley, Francois, Hungaria – palackban erjesztve:

Sokan nem tudják, de a Törley Pezsgőmanufaktúra pincéiben érlelődnek a Hungaria, a Francois és a Törley palackban erjesztett, palackban érlelt pezsgői. Olyan pezsgők kerülnek ki innen, mint a kék címkés Hungaria Extra Dry, a quebecki kanadaiak kedvence a Hungaria Grande Cuvée Brut, a gasztronómiában közkedvelt Louis Francois & Co. Brut Nature, vagy a 2017-es Vinagora Champion díjasa, a Törley Chardonnay Brut.

Belépőjegyek:

4500.- Ft/db elővételben

5000.- Ft/db helyszínen

Jegyek kaphatók 2018. augusztus 21-től szeptember 12-ig elővételben a Szekszárdi Tourinform Irodánál: Szekszárd, Garay tér 17. További információk: 74/315-198.

Belépődet átutalással is megvásárolhatod. Utalásod az alábbi számlaszámra küldheted a Szekszárd Borvidék Kft. részére: 10300002-46412582-00003285

A befizetéssel egyidejűleg kérjük, hogy egy üzenetben szekszardborvidek@tolna.net e-mail címre küldd el az utaló számlához tartozó nevet és címet. Kérjük, ügyelj arra, hogy az átutalási és a megadott számlázási információk azonosak legyenek, számlát ugyanis csak az utaló nevére áll módunkban kiállítani. A belépőjegyet a kóstoló előtt a regisztrációnál veheted át.

Ismerve a nem mindennapi kínálatot, érdemes időben jegyet váltani!