Kékfrankos toros bortúra

2018. február 10-én, szombaton, 11-18 óráig, első évben kerül megrendezésre a Kékfrankos Toros Bortúra, Szekszárd déli részén található 3 pincészet összefogásával. Mind a 3 pincészet vendégül lát egy szekszárdi „Év borásza” pincészetet és egy „kis” pincét. 

A belépő ára 15.000 Ft, melyet elővételben lehet megvásárolni. A belépő tartalmaz egy poharat, 2-2 pohár bort mind a 9 pincészettől és melléjük minden helyszínen egy „disznóságot”. A Bodri pincészet disznópörköltet, a Takler Borbirtok sült hurkát, kolbászt és a Fritz Pincészet töltött káposztát kínál.

Jegyek korlátozott számban kaphatók, melyeket elővételben 500 borturista vásárolhat meg!
Az alábbi 3 vendéglátó és 6 vendég pincészet kínálja Kékfrankos borait.

Bodri Pincészet – Dúzsi Tamás, Schieber Pincészet
Takler Borbirtok – Vida Családi Borbirtok, Bősz Adrián Pincészete
Fritz Pincészet – Mészáros Borház, Tringa Borpince

A Kékfrankos Toros Bortúra regisztráció helyszíne a belvárosban található Garay Élménypince (Szekszárd, Garay tér 19.), ahonnan ingyenes buszjárattal lehet eljutni a 3 vendéglátó pincészethez.

A rendezvényhez kapcsolódóan szombat este nyolc órától éjfélig a vendéglátó pincészetek borokkal, étellel, zenével várják a borturistákat. A programhoz résztvevők ingyenesen csatlakozhatnak, de a fogyasztást a túra ára nem tartalmazza, valamint részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Bodri Pincészet elérhetősége: http://bodribor.hu
Takler Borbirtok elérhetősége: http://www.takler.com/
Fritz Pincészet elérhetősége: http://fritz-tanya.hu/

A Kékfrankos Toros Bortúrán kóstolt borok megvásárolhatóak a Garay Élménypincében a túra kezdetétől 1 héten át. A túra hétvégéjén kibővített nyitvatartással, szombaton 9-23 óráig, vasárnap 8-18 óráig várja a borvásárlókat.
https://garaypince.hu/

Jegyvásárlás A belépő ára 15 000 Ft, melyet elővételben lehet megvásárolni. Utalásod az alábbi számlaszámra küldheted a Szekszárdi Borvidék Kft. részére: 10300002-46412582-49020133

A befizetéssel egyidejűleg kérjük, hogy egy üzenetben szekszardborvidek@tolna.net e-mail címre küldd el az utaló számlához tartozó nevet és címet (nekünk mindenképpen ki kell állítanunk a számlát).

Kérjük, ügyelj arra, hogy az átutalási és a megadott számlázási információk azonosak legyenek, számlát ugyanis csak az utaló nevére áll módunkban kiállítani. A számlát a túra napján a Garay Élménypincénél a regisztráció során veheted át a karszalaggal együtt.

A belépő ára tartalmaz egy poharat, 2-2 bort pincészetenként, azaz összesen 18 bort, valamint minden helyszínen egy ételt, valamint az ingyenes buszjáratot.